• Home /
 • Общи условия за ползване

Общи условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

 1. Уебсайтът https://www.musicboxbg.com/: се управлява от "Ве Ем Арт Комерс" ЕООД, търговско дружество, регистрирано съгласно законите на Република България, със седалище и адрес на управление в гр. София, с. Лозен, ул. Янко Панайотов № 15А, ЕИК 202803964 и ДДС № BG202803964 телефонен номер: 0894 688 824, e-mail: support@mybag.bg;
 2. Предмет и приемане на Общите условия на ползване

2.1. Достъпът и използването от Ваша страна на musicboxbg.com са обект на и се уреждат от приложимия закон и от разпоредбите на настоящите Общи условия на ползване, включително от всички политики или други разпоредби и условия, към които настоящият документ препраща и които са публикувани на Уебсайта, със съответните изменения във времето. Използвайки нашия Уебсайт, ще се счита, че Вие сте приели и сте съгласни с Общите условия на ползване. Преди да ни предоставите лични данни (включително имейл адрес) чрез нашия Уебсайт, Вие ще бъдете изрично помолени да приемете нашите Условия на ползване във версията, публикувана на нашия Уебсайт към момента на съответното Ви посещение.

2.2. Ние си запазваме правото да правим промени по всяко време в нашия Уебсайт и в нашите Условия на ползване чрез публикуването им на нашия Уебсайт без други известия. Достъпът и използването от Ваша страна на този Уебсайт ще се считат за предоставяне на Вашето съгласие с Условията на ползване във версията, публикувана на нашия Уебсайт към момента на съответното Ви посещение.

 1. Стоки и услуги, предлагани от "Ве Ем Арт Комерс" ЕООД на сайта https:/musicboxbg.com/, ценова политика.

Мusicboxbg.com си запазва правото да избира клиентите си. Стоките, търгувани чрез посредничеството на musicboxbg.com са нови, в оригинална опаковка на производителя и в момента на доставката са придружени от товарителница, касова бележка или  данъчна фактура, съгласно действащото законодателство.Стоките и услугите се предлагат в условията на настоящия документ и в границите на разполаганите количества. Поради тези причини musicboxbg.com си запазва правото да не изпълнява определена поръчка в случаите, в които съответната стока не се намира вече в текущата оферта на производителя или вносителя. Представените цени включват ДДС (20%) и не включват разходите по доставка, освен случаите, които изрично се обясняват в сайта. Покупната цена, изписана на товарителницата или касовата бележка ще бъде същата с тази, определена от консултанта по продажбите на musicboxbg.com в момента на потвърждаване на поръчка или в случай, че поръчката е с онлайн плащане, тази цена ще бъде същата, публикувана на сайта в момента на покупката.

Мusicboxbg.com не предлага никаква извънредна гаранция за информацията, коректността на описанията, актуализирането на съдържанието и на стоките на сайта. Потребителите изрично са съгласни, че използването на този сайт и покупката на стоки или услуги се извършва на собствена отговорност, единствено изключение представлява задължението на musicboxbg.com да предоставя правото на потребителя за едностранно разтрогване на договора в съответствие с действащото българско законодателство,право, подробно описано по-долу в този документ. Публикуваните изображения на сайта са действителни, като отклонения може да има единствено цветово, поради индивидуалността на дървения материал и различните настройки на мониторите на клиентите.

Съдържанието на musicboxbg.com (текст,описание на стоката, технически характеристики, овоизображения, символи) е съставен, сътрудничейки си с производителите. Мusicboxbg.com и партньорите му си запазват правото да променят техническите спецификации на стоките без предварително предупреждение.  

3. Заплащане на стока.

-  Можете да заплатите вашата поръчка по банков път с кредитен превод по сметка:

IBAN:BG35UNCR70001521200679

Титуляр: Ве Ем Арт Комерс" ЕООД

Банка: Уникредит Булбанк АД

- Заплащането на стоките може да се извърши и с дебитна или кредитна карта посредством PayPal. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в банковата ни сметка.

 - Заплащането на поръчаните стоки на сайта musicboxbg.com може да се извърши при получаване на поръчката чрез куриер (наложен платеж).

За доставка на поръчките заплащането е по тарифи на куриерска фирма SPEEDY. 

4. Доставка на стоките

Доставката на стоките се извършва в цяла България с куриерска фирма SPEEDY.

СРОКЪТ за ДОСТАВКА на продуктите е от 2 до 10 работни дни. За да разберете за колко време ще пристигне една стока при вас, проверете срока за доставката с обаждане на телефон 0894 688 824 или чрез имейл: office@musicboxbg.com. Musicboxbg.com си запазва правото да извърши потвърждението на поръчките, преди изпълнението им,чрез свързване с клиента.

Разходи по доставката:

Безплатна доставка за поръчките може да се приложи само в рамките на определена промоция. Musicboxbg.com си запазва правото да избере с коя куриерска фирма да бъде доставена пратката.

- Цената на доставка се определя по тарифа на куриерски фирма SPEEDY

Доставката се извършва с опция за преглед и тест преди плащане.

Приемането на стоката представлява съгласието на клиента, че стоката е пристигнала в добро състояние, което се удостоверява с подписа на документа за доставка.

Musicboxbg.com си запазва правото да закъснява или да анулира доставки на поръчаните стоки ако същите не могат да бъдат изпълнени по независещи от musicboxbg.com причини, които включват: пожари,експлозии, наводнения, епидемии, стачки, правителствени действия, войни,терористични действия, протести, въстания, граждански вълнения или пречки от форс мажорно естество.

Максималната стойност за загубите, която може да бъде платена от musicboxbg.com спрямо всеки клиент, за недоставка или несъответстваща доставка, е стойността на инкасираната от musicboxbg.com сума от съответния клиент за съответната стока.

5. Гаранция на стоките

Musicboxbg.com  предоставя товарителница с поръчаните стоки и при желание на клиента данъчна фактура. При предявяване на претенции в гаранцията е необходимо да се представи повредената стока в оригиналната ѝ опаковка заедно с прилежащите аксесоари, копие от товарителницата или данъчната фактура. В случаите, в които стоката не пристигне придружена от изброените документи, тя може да бъдат върнати на рекламанта/изпращача без да бъде решена рекламацията.
 
6. Право на връщане на закупените стоки

6.1.Клиентът може да разтрогне едностранно договора без да посочи някакъв мотив в срок от 45 работни дни, само в писмена форма и може да върне стоката(стоките) в същия срок от 45 дни, само ако е в перфектно състояние,включително и опаковката, аксесоарите и принадлежащите консумативи т.е. те да не представят по никакъв начин следи на захабяване или употреба.

Връщането на стоките се извършва за сметка на клиента, използвайки същата транспортна услуга, с която е извършена доставката и с опция преглед. Musicboxbg.com ще върне равностойността на продукта най-късно в срок от 14 работни дни от датата на регистрирането на върнатия от вас продукт в нашия склад. Възстановената сума, както и условията за връщане не включват транспортните разходи. Не се приемат за връщане стоки,които представляват физически променени, ударени, наранени, одраскани и т.н. 

 Продуктът трябва да бъде върнат в добро състояние, в торбичката или в оригиналната кутия, неизползван и ненадраскан. В противен случай, той няма да бъде приет от Musicboxbg.com

6.2. При връщане на продуктите, те могат да бъдат върнати единствено в оригиналните им опаковка и вид.

Изпратeте пратката към musicboxbg.com  с наложен платеж с куриерска фирма Еконт или SPEEDY на адрес:

Ве Ем Арт Комерс" ЕООД: гр. София, с. Лозен, ул. Янко Панайотов № 15А

Моля, обърнете внимание, че разходите за връщането на продуктите са за ваша сметка.

Стойността на върнатите продукти ще ви бъде възстановена в рамките на 14 работни дни с наложен платеж или по банков път. Ако желаете връщане на сумата по банков път е необходимо  във формуляра или в имейл да посочите номер на банкова сметка.

За повече информация или при нужда от помощ, моля свържете с нас.

                                                           7. Достъп и неизправност на Уебсайта

7.1. Нашият Уебсайт няма винаги да бъде достъпен и може да има някакви неизправности по независещи от нас причини.

7.2. Ние не поемаме каквото и да било задължение да актуализираме информацията, съдържаща се на Уебсайта, освен ако това се изисква от приложимото право. Ние си запазваме правото да модифицираме, редактираме, изтриваме, спираме или преустановяваме, временно или постоянно, нашия Уебсайт и/или информацията, материалите, продуктите и/или услугите, налични чрез него.

                                         8.Собственост, Търговски марки, Авторско право и Софтуер

8.1.Musicboxbg.com и всички други марки, лога и имена на услуги са търговски марки нa "Ве Ем Арт Комерс" ЕООД. Търговските марки на "Ве Ем Арт Комерс" ЕООД не могат да се използват по никакъв начин във връзка с какъвто и да било продукт или услуга, които не са свързани с "Ве Ем Арт Комерс" ЕООД, освен ако не е получен предварителен писмен лиценз от "Ве Ем Арт Комерс" ЕООД или освен ако друго не е позволено в тези Условия на ползване. Всички други търговски марки, които не са собственост на musicboxbg.com, които се публикуват на този Уебсайт, са собственост на съответния им собственик, който може или не да е свързан, сроден с или спонсориран от musicboxbg.com.

8.2. Освен ако не е посочено друго, нашият Уебсайт, включително цялото съдържание на него като дизайн, текст, графики, лога, изображения, аудио клипове и други материали, свързани с него, е защитен от авторско право и други приложими закони за интелектуална и индустриална собственост и е собственост на "Ве Ем Арт Комерс" ЕООД  или неговите доставчици. "Ве Ем Арт Комерс" ЕООД е собственикът (или съответно притежателят на лиценз) на цялата интелектуална и индустриална собственост и на други права върху собствеността по отношение на нашия Уебсайт. Всички подобни права са запазени.

8.3. Публикуването от Ваша страна на нашия Уебсайт не съставлява отказ от наша страна от някое от правата във връзка с Уебсайта. Освен ако изрично не е посочено в тези Условия, Вие не придобивате никакви права, претенции за собственост или дял към или във връзка с нашия Уебсайт.

8.4. Цялото съдържание на този Уебсайт, компилация и софтуер, е защитено от приложимите закони за авторското право. Всякаква друга употреба, включително възпроизвеждането, модификацията, разпространението, преносът, излъчването, показването или представянето на съдържанието на този Уебсайт, не е позволена без получаване на писменото съгласие на "Ве Ем Арт Комерс" ЕООД.

                                                   9.Ползване на нашия Уебсайт

  9.1. Ние ви даваме ограничено право на достъп и използване на нашия Уебсайт за Ваша лична употреба. Вие нямате право да: 1. възпроизвеждате, размножавате, копирате, продавате, излъчвате, прехвърляте, дистрибутирате или по друг начин да експлоатирате нашия Уебсайт, включително цялото му съдържание, за каквато и да било цел без получаване на нашето писмено разрешение; 2. да събирате и правите каквито и да било списъци с продукти, описания и цени; 3. да извършвате имитация на нашия Уебсайт или неговото съдържание; 4. да изтегляте или копирате информация в полза или интерес на стопанска дейност; 5. и/или да използвате инструменти за извличане на данни, роботи или подобни инструменти за събиране и извличане на данни.

  9.2. Вие можете да отпечатвате разумен брой копия и можете да изтегляте извадки от всяка страница от нашия Уебсайт. Нямате право да модифицирате хартиените или дигиталните копия, които сте отпечатали или изтеглили, по какъвто и да било начин, и не може да използвате никакви илюстрации, фотографии, видео и аудио клипове или каквито и да било графики, отделно от придружаващия ги текст.

  9.3. Нямате право да използвате по неподходящ начин нашия Уебсайт, като съзнателно въвеждате вируси или други материали, които са зловредни или технологично вредни, да опитвате да получите непозволен достъп до нашия Уебсайт или да атакувате нашия Уебсайт посредством атака за срив на системата. Нарушението на тази разпоредба може да съставлява криминално престъпление и ние може да сигнализираме съответните власти за такива Ваши деяния, без с това да губим право на използване на други правни средства, налични за нас за възстановяване на нанесените щети.

  9.4. Достъп до или ползване на нашия Уебсайт (или информация, материали, продукти и/или услуги на нашия Уебсайт) може да са забранени от закона в някои държави или юрисдикции. Вие сте отговорни за спазването на всички приложими закони и разпоредби на страната, от която получавате достъп до нашия Уебсайт. Ние не даваме каквито и да било гаранции, че нашият Уебсайт (или информация, материали, продукти и/или услуги на нашия Уебсайт) е подходящ или наличен за ползване в местоположения извън Република България.

  9.5. Ние си запазваме правото да спрем или да прекратим достъпа Ви до нашия Уебсайт (или части от него) по всяко време, в частност ако ние смятаме, че Вие използвате нашия Уебсайт по начин, който противоречи на тези Условия на ползване или по друг увреждащ начин. Ако отпечатвате, копирате или теглите дадена част от Уебсайта и/или използвате такива копия или части от нашия Уебсайт в нарушение на тези Условия на ползване, Вие се задължавате, по наш избор, да върнете или унищожите всички копия от материалите, които сте направили, и в случай на унищожаване, да ни предоставите доказателство за това действие.

                                  10. Регистрация и ограничен достъп до нашия Уебсайт

10.1. Ние си запазваме правото да ограничим достъпа до нашия Уебсайт или части от него за посетители, които са се регистрирали при нас, освен ако друго не се изисква от приложимото право. За да преминете през процеса на регистрация, Вие трябва  да  попълните съответната регистрационна форма на musicboxbg.com, налична на Уебсайта или вградена в уебсайт на трета страна (лендинг страница) или  да се регистрирате на нашия Уебсайт чрез уебсайт на социална мрежа, както е описано по-долу. След попълването на регистрационната форма и потвърждаване на данните, посочени в нея, ние Ви изпращаме съобщение на имейл адреса, предоставен от Вас, посочващо начин, по който регистрацията следва да се потвърди. 

10.2. Вие имате право да имате само една регистрация и да използвате само един потребителски акаунт при нас. Вие нямате право да използвате акаунти на друг регистриран потребител или да предоставяте на трети страни възможността да използват Вашия акаунт. Нямате право злонамерено да създавате допълнителни регистрационни акаунти с цел да злоупотребявате с функционалността на нашия Уебсайт или с други потребители, или да се опитвате да се представите за друг потребител.

10.3. От Вас може да бъде изисквано да ни предоставите или да Ви бъдат предоставени данни за идентификация на потребителя, парола или друг вид информация, изисквани от нашите процедури за сигурност, за да получите достъп до ограничени части от нашия Уебсайт. Достъп до тези ограничени части се предоставя само ако:

 • към датата на регистрация имате навършени 18 години;
 • гарантирате, че всички данни, предоставени от Вас, са верни, точни, актуални и пълни;
 • ни информирате без забавяне за всякакви промени в личните данни посредством имейл, или актуализирате записите в раздел "Моят профил" на Уебсайта;

10.4. Вие следва да пазите защитена Вашата потребителска идентификация, данни за парола и всякаква друга информация за сигурността и не следва да я разкривате на никого. Ние не носим отговорност за каквато и да било употреба, разкриване или загуба на такива данни, в резултат на неспазването от Ваша страна на предхоното изречение. Вие следва незабавно да ни информирате, ако някакви данни, които служат за достъп до ограничена зона на нашия уебсайт са придобити от трети страни и да ни обясните обстоятелствата, при които това се е случило.

10.5. Вие имате право на достъп, актуализиране или коригиране, или да изисквате от нас да актуализираме и коригираме Вашите регистрационни данни и информация в зоната "Моят профил" на нашия Уебсайт. Моля имайте предвид, че не може да актуализирате или коригирате информацията, предоставена за доставка, която е в състояние на обработка.

10.6. Ние може да Ви предоставим възможността да се регистрирате на нашия Уебсайт чрез уебсайт на социална мрежа като Facebook. Моля проверете нашата Политика на поверителност за повече информация.

10.7. Вие може да отмените своята регистрация по всяко време чрез свързване с нашия Отдел за обслужване на клиенти чрез данните за контакт, предоставени на нашия Уебсайт. В такъв случай Вашите данни ще бъдат третирани в съответствие с приложимия раздел от нашата Политика на поверителност.

10.8. Ако установим, че Вие имате повече от една регистрации и клиентски акаунти при нас, ние имаме правото да отменим всички или някои от регистрациите без предизвестие по своя собствена преценка. Ако по някаква причина ние смятаме, че не сте спазили нашите Условия на ползване, ние ще Ви уведомим да коригирате такова несъответствие. Ако не го коригирате така, че да спазвате нашите изисквания, ние ще ограничим Вашия достъп чрез деактивиране на вашите данни за потребителска идентификация, парола и/или друга защитна информация, или по друг начин ще прекратим Вашия достъп.

                                                       11.Материали, подадени от Вас

11.1. Ние може да предоставим на потребителите на нашия Уебсайт възможността да публикуват съдържание или коментари или по друг начин да подават материали за публикуване в различни зони на нашия Уебсайт. В такъв случай ние не проверяваме, одобряваме, потвърждаваме, подкрепяме, санкционираме или насърчаваме публикуването на такова съдържание, коментари или материали и нямаме задължението да го изследваме, наблюдаваме или проверяваме за точност, пълнота или съответствие с приложимите закони. Ние не поемаме отговорност и не носим задължение за такова съдържание, коментари или материал, с изключение на случаите, предвидени изрично от приложимия закон.

11.2. Ако Вие публикувате съдържание или коментари или по друг начин подавате материали за публикуване в която и да било част от нашия Уебсайт, включително фотографии:

 • Вие ни давате неизключителен, постоянен (или, ако постоянен лиценз не е допустим от приложимото право, лиценз за максималния срок, допустим от приложимото право), безплатен, без териториално ограничение лиценз да използваме, възпроизвеждаме, публикуваме, излъчваме, прехвърляме и разпространяваме (и да даваме подлиценз за употреба, възпроизвеждане, публикуване, излъчване, прехвърляне и разпространение) на такова съдържание, коментари или материал в какъвто и да било формат (включително печатен и електронен) за целите на управление на нашия Уебсайт, за реклама на нас, на нашия Уебсайт и на нашите продукти и услуги;
 • Вие гарантирате, че никаква част от подобно съдържание, коментари или материали, няма да бъдат незаконни, заплашителни, клеветнически, нецензурни, порнографски или неморални, или могат да съставляват или насърчават поведение, което би се считало за криминално престъпление или нарушение на закона и Вие не трябва да публикувате каквито и да било материали, които са умишлено предназначени да обезпокояват други потребители;
 • Вие няма да получите възнаграждение за каквото и да било съдържание, коментари или материали, публикувани или подадени за публикация;
 • Вие гарантирате, че такова съдържание, коментари или материали са Ваша оригинална работа и/или че Вие притежавате авторското право и всякакви други приложими права, или сте получили такива права;
 • Ако материалът е фотографски или графичен, Вие трябва да сте направили фотографията или да сте създали графичния материал сами, или да сте получили разрешение, или по друг начин да сте упълномощени от собственика на фотографията и/или графичния материал и трябва да сте получили съгласието на всички лица, изобразени в него, когато такива лица могат да бъдат идентифицирани;
 • Ние може да публикуваме Вашето име заедно с каквито и да било фотографии или графични материали, подадени от Вас, но имаме право да редактираме или изтриваме всякакви коментари, които сте подали с тях.

11.3. Ние си запазваме правото да откажем, спрем, прекратим или по друг начин да отстраним публикацията на всякакво съдържание, коментари или материали, включително фотографии или графични материали, публикувани или подадени от Вас. Това право не следва да се интерпретира като проверка и одобряване от наша стана или отговорност за такова съдържание, коментари или други материали, независимо дали се възползваме или не от такова право. Ние, освен това, си запазваме правото да правим допълнения или да изтриваме текст или графика (включително да редактираме всякакви фотографии или графични материали) за целите на рекламата на нас, нашия Уебсайт и нашите продукти и услуги или с цел защитаване на нашите интереси и интересите на нашия собственик на капитала, на дружества, контролирани от нас или от нашия собственик на капитала, на наши и техни служители, бизнес партньори, потребители или други трети страни; ако направим такива допълнения или изтривания, ние сме отговорни за такива допълнения или изтривания и за текста или графиката във формата, променена от нас.

11.4. Вие се съгласявате да ни обезщетите за всякакви задължения, искове, загуби или вреди и претенции на трети страни, които ние претърпим в резултат от публикуването на каквото и да било съдържание, коментари или материали, публикувани или подадени от Вас.

                                                  12.Уебсайтове на Трети Страни

Нашият уебсайт може да съдържа връзки към уебсайтове, управлявани от трети страни (“Уебсайтове на Трети Страни”). Тези връзки са предназначени да предоставят само допълнителна информация. Включването на нашия Уебсайт на дадена връзка към Уебсайт на Трета Страна не означава, че ние проверяваме, одобряваме, потвърждаваме или поемаме отговорност за този Уебсайт на Трета Страна, неговото съдържание или използване, или използването на продуктите или услугите, предоставяни чрез него. Ние не сме задължени да филтрираме, следим или проверим  каквито и да било Уебсайтове на Трети Страни за точност, пълнота или съответствие с приложимото право. Ние не носим отговорност за каквито и да било вреди или загуби, причинени в резултат от Вашата употреба или доверие към такива Уебсайтове на Трети Страни. Вие използвате всякакви Уебсайтове на Трети Страни на Ваш собствен риск. Всички общи условия и политики на Уебсайтовете на Трети Страни, които посещавате, ще се прилагат спрямо Вас, докато сте в тези уебсайтове, и ние Ви препоръчваме да се запознаете с такива общи условия.

                                              13.Хипервръзки към нашия Уебсайт

13.1. Вие можете да създавате Хипервръзка (Hyperlink) към нашия Уебсайт от друг уебсайт или документ без нашето предварително писмено съгласие в съответствие с условията, посочени в този раздел (Хипервръзки към нашия Уебсайт).

13.2. Никоя подобна хипервръзка:

 • не трябва да създава рамка или каквато и да било друга браузърна или гранична среда около съдържанието на нашия Уебсайт;
 • не трябва да намеква, че ние подкрепяме Вашите продукти или услуги, или каквито и да било продукти или услуги на, или налични чрез уебсайта, на който сте поставили връзка към нашия Уебсайт;
 • не трябва да показва или изобразява каквато и да било търговска марка(и), използвани на нашия Уебсайт, без нашето позволение или без позволението на собственика на такава търговска марка;
 • не трябва да се поставя на уебсайт, който има съдържание, което е незаконно, заплашително, клеветническо, нецензурно, порнографско или неморално, или може да съставлява или да насърчава поведение, което би се считало за криминално престъпление или нарушение на даден закон, или че съгласно тълкуването на musicboxbg.com вреди или може да навреди на интересите или репутацията на musicboxbg.com или търговците, с които работим (или нашите, или техните продукти и/или услуги);
 • да не представя нас, нашия собственик на капитала, дружествата, контролирани от нас или от нашия собственик на капитала или търговците, с които работим (или техните продукти и/или услуги) по погрешен, подвеждащ, уронващ престижа или друг обиден начин.

13.3. Вие носите цялата отговорност за уебсайта, на който поставяте връзка към нашия Уебсайт, и за всякакви изявления, представяния или възможни интерпретации във връзка с нас или нашия Уебсайт.

13.4. Вие носите отговорност за довеждане до знанието на настоящите Условия на ползване на лица, които получават достъп до нашия Уебсайт чрез Вашата връзка. Всяко лице, свързващо се към нашия Уебсайт чрез Вашата връзка, следва да бъде обвързано от тези Условия на ползване.

13.5. Ние си запазваме правото да изискваме по всяко време, по наша собствена преценка отстраняването на каквато и да било връзка, към нашия Уебсайт от друг уебсайт или документ, която сте създал. В такъв случай  "Ве Ем Арт Комерс" ЕООД  ще Ви изпрати известие за отстраняване чрез имейл до регистранта, споменат в регистрацията на домейна на Вашия уебсайт или до имейл адрес, предоставен на Вашия уебсайт. В рамките на три (3) дни от получаването на известие от "Ве Ем Арт Комерс" ЕООД, Вие следва да премахнете връзката и няма да включвате връзка към този или друг Уебсайт на musicboxbg.com на Вашия уебсайт или на уебсайта на някой, свързан с Вас.

                                         14.Изключения и ограничение на нашата отговорност

14.1. При условията на този раздел ние в лично качество и от името на нашия собственик на капитала, дружествата, контролирани от нас или от нашия собственик на капитала, изключваме всякаква отговорност (независимо дали се основава на договор или на някаква друга основа), възникваща от или във връзка с достъпа или употребата на нашия Уебсайт или даден уебсайт, с който е свързан, до степента, позволена от приложимото право. Това изключване се отнася, но не се ограничава до:

 • загуби от невъзможност за достъп до Уебсайта или технически повреди на Уебсайта;
 • загуба на данни;
 • загуба, причинена от атака, свързана със срив на услугата, вируси или други технологично вредни материали;
 • загуба на приходи или печалби, или очаквани спестявания;
 • загуба, възникваща от обстоятелства, извън нашия контрол, или загуба, която не е разумно предвидима.

14.2. Ние не изключваме или ограничаваме отговорност за следните случаи:

 • загуба или вреда, причинена от наша измама, умишлено нарушение или целенасочено подвеждане;
 • отговорност, която съгласно приложимите закони за защита на потребителите или за отговорност за продуктите не може да бъде изключена (както и да се наричат такива закони);
 • каквато и да била друга отговорност, която не може да се изключи или ограничи съгласно приложимото право.

                                          15.Ваши отговорност и задължение за обезщетяване

Вие се съгласявате, че носите отговорност пред нас и пред свързаните с нас лица за вреди и загуби, свързани или произтичащи от Ваше нарушение на тези Условия на ползване и се съгласявате да обезщетите и предпазите от отговорност нас и свързаните с нас лица срещу всякакви претенции или искове на трети страни, свързани или произтичащи от Вашето нарушение на тези Условия на ползване.

                             16.Контакт, Писмени уведомления, Известия, Въпроси или Оплаквания

16.1. Ние може да се свържем с Вас по пощата, по имейл, с кратко съобщение (SMS), с изскачащо съобщение или по телефона, или да Ви предоставим информация чрез публикуването ѝ на нашия Уебсайт.

16.2. Всички известия, изпратени от Вас към нас, трябва да бъдат чрез писмо или имейл до нашия Отдел за обслужване на клиенти (данните за контакт са предоставени на нашия Уебсайт) или до оператора на Уебсайта (данните за контакт са предоставени в началото на тези Условия на ползване и в нашите Условията за доставка).

16.3. Ние можем да изпращаме индивидуално известие до Вас по имейл, или на пощенския адрес, който сте ни предоставили, или в случай на общо известие до всички наши потребители или клиенти, чрез публикуване на информация на нашия Уебсайт по подходящ начин.

16.4. За доказване на факта на предоставяне на каквото и да било известие, ще бъде достатъчно да се докаже, 1. в случай на писмо, че такова писмо е правилно адресирано, поставени са марки и е подадено по поща, 2. в случай на имейл, че този имейл е бил изпратен до съответния имейл адрес на адресанта, и 3. в случай на публикуване на информация на нашия Уебсайт, че тази информация е предоставена по подходящ начин, като се има предвид съдържанието на информацията.

16.5. Приложимите закони изискват част от комуникацията, която изпращаме, да бъде в писмен вид. Когато използвате нашия Уебсайт, Вие приемате, че комуникацията с нас ще бъде основно в електронен вид. За договорни цели Вие се съгласявате с тези електронни средства за комуникация и потвърждавате, че всички договори, известия, информация и друга комуникация, които сме Ви предоставили по електронен път, са в съответствие с изискванията на закона за спазване на писмената форма, освен ако приложимото право не позволява такова потвърждаване. Ние и Вие допълнително се съгласяваме да признаваме в нашите взаимни отношения като комуникация в писмен вид със саморъчен подпис валидността на електронните подписи съгласно приложимото право, и всякаква информация в електронна форма, добавена или логически свързана с електронно изявление за установяване на неговото авторство, включително употреба на конкретен профил, освен ако приложимото право не ограничава такова признаване.

16.6. За по-лесна ориентация, musicboxbg.com предоставя директно комуникационно звено посредством онлайн чат, което, обаче, не се счита за правно обвързваща информация или комуникация с потребители или официална точка за обслужване на клиенти.

16.7. Ако имате въпроси или оплаквания относно нашите правила и условия, някой продукт, услуга на musicboxbg.com или всякакъв друг въпрос, моля да се свържете с Отдела за обслужване на клиенти (данните за контакт са предоставени на нашия Уебсайт) или да изпратите писмо на оператора на Уебсайта (данните за контакт са предоставени в началото на тези Условия на ползване и в Условията за доставка).

                                                       17.Прехвърляне на права и задължения

17.1. Прехвърляне на права и задължения: Освен ако друго не се изисква от приложимото право, Вие не може да прехвърляте, възлагате или по друг начин да се освобождавате от каквито и да било права или задължения и по-конкретно от всякакви задължения за плащане, без нашето предварително писмено съгласие. Ние можем по всяко време да прехвърлим, възложим или по друг начин да се разпоредим с управлението на Уебсайта или части от него, или от каквито и да било наши права или задължения, произхождащи от него, в който случай ние не се освобождаваме от отговорност за изпълнението на нашите задължения към Вас, а страната, на която такива отношения са прехвърлени, встъпва в тях като съдлъжник.

17.2. Отказ от права: Отказът от права от наша страна във връзка с тези Условия на ползване няма да бъде действителен, освен ако не е изрично посочен като отказ от права и не сте уведомени за това в писмен вид.

                                    18.Оплаквания относно предоставено от потребителите съдържание

В случай че предоставим на потребителите на нашия Уебсайт възможността да публикуват съдържание или коментари, или по друг начин да подават материали за публикуване в различни части на нашия Уебсайт, ние може да не сме запознати със съдържанието на всеки коментар или рецензия показвани на нашия Уебсайт. Ние предприемаме действия на база т. нар. "уведомяване и премахване". Ако смятате, че даден коментар или рецензия, показани на нашия Уебсайт, съдържа обидно изказване, съставлява нарушение на авторско право или нарушение на други права, моля уведомете ни незабавно в писмен вид или по имейл до нашия Отдел за обслужване на клиенти на данните за контакт, посочени на нашия Уебсайт и, ако е възможно, предоставете материал, подкрепящ Вашето оплакване.

                                            19. Извънсъдебни оплаквания и правна защита

Вие имате възможността да подадете извънсъдебно оплакване и на право на защита на  адрес:

Комисия за защита на потребителите, със седалище на площад Славейков № 4A, етаж 3, София, уебсайт: https://www.kzp.bg/

                                                    20.Приложим закон и юрисдикция

Тези Условия на ползване и всички въпроси, възникващи или свързани с тези Условия и този Уебсайт, включително неговото съдържание са подчинени на правото на законите на Република България. Съдилищата на същата тази държава имат изключителната юрисдикция да разрешават всякакви спорове, които може да възникнат от или във връзка с тези Условия на ползване или употребата на нашия Уебсайт.